Aluminium buitenschrijnwerk van Alu DB, helemaal Belgisch!
Hulp nodig bij jouw project? We staan voor je klaar! Neem contact op .


03 744 14 50  Contacteer ons

OVER ONS

Alu DB is een op en top Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van kwalitatief, aluminium buitenschrijnwerk.

Onze productie en burelen zijn gevestigd te Bornem. Dankzij deze centrale ligging kunnen wij garant staan voor vlotte en dit alles aan zeer competitieve prijzen. Wij kunnen u dan ook een uiterst goede service aanbieden, aangezien wij mogen rekenen op een enthousiast en gemotiveerd team.

Wij werken enkel B2B en hebben geen plaatsingsdienst waardoor wij onze focus kunnen leggen op de kwaliteitsvolle productie van ramen en deuren.

Onze aluminium ramen en deuren verwerken wij met het profielmerk van VAN BEVEREN. Alle ramen en deuren worden vervaardigd in onze eigen productiehal met een uiterst moderne machinepark en hoge kwaliteitseisen. Onze afgewerkte producten worden afgehaald of geleverd op de door u gevraagde bestemming. 

Jarenlange ervaring in ALU

ALU DB ramen en deuren staat voor:

  • Een vertrouwensrelatie dankzij ervaring in aluminium die steunt op referenties.
  • Een aanbod van een totaalservice van A tot Z in alle fasen van de samenwerking.
  • Het vinden van technische oplossingen die voldoen aan alle normen wat betreft esthetiek en prijskaartje..
  • Een jarenlange ervaring met referenties en tevreden klanten.
  • Een gepersonaliseerde aanpak van elk project.

Veiligheidsnormen, geluid en isolatiewaarden

Met een kwaliteitsvolle thermische isolatie kan u uw energiefactuur drastisch reduceren en het is nog goed voor het milieu ook. En uw wooncomfort gaat er sterk op vooruit dankzij de perfecte isolatie. Een goede thermische isolatie die beantwoordt aan de bouwnormen opgelegd door de overheid. Bij ons bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste thermische en akoestische resultaten. 

Wie denkt aan ramen en deuren, kan rekenen op ons vakkundig advies