Aluminium buitenschrijnwerk van Alu DB, helemaal Belgisch!
Hulp nodig bij jouw project? We staan voor je klaar! Neem contact op .


03 744 14 50  Contacteer ons

ONS AANBOD

Vroeger was aluminium buitenschrijnwerk weinig isolerend, koud en veel duurder dan hout of PVC. Er is door de jaren heen echter heel wat veranderd waardoor de keuze voor aluminium op vandaag, veruit de beste is. 

Wat maakt aluminium profielen dan zo speciaal?

  • Duurzaam materiaal met de garantie op een lange levensduur.
  • Aluminium is zeer sterk dus perfect geschikt voor driedubbel glas en constructies met grote glaspartijen.
  • De profielen zijn voorzien van een thermische onderbreking, al dan niet met extra isolatie.
  • Inbraakveilig: de stevigheid van de profielen in combinatie met veiligheidsbeslag in ramen en deuren zorgen voor extra bescherming van je woning tegen inbraak.
  • Uitermate onderhoudsvriendelijk, afwassen met lauw water is voldoende.
  • Verkrijgbaar in alle RAL kleuren met varianten in mat, structuur, glanzend en gepreanodiseerd. 
  • Ecologische voetafdruk: aluminium ramen en deuren zijn 100% recycleerbaar.

Het oog wil ook wat...

Houd je van modern en strak of toch liever klassiek en elegant? Voor elke stijl is er een profiel op maat. Dankzij de kenmerken van aluminium is het bovendien mogelijk om slanke profielen te maken wat dan weer zorgt voor een fijnere uitstraling en een grotere glasoppervlakte = extra licht.

Onze diensten

RAMEN EN DEUREN

RAMEN EN DEUREN

Voor elke deur en voor ieder raam bestaat een aluminium profiel, of uw woning nu klassiek of modern werd gebouwd. Bovendien zijn de profielen in een groot aantal kleuren verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten.
SCHUIFRAMEN

SCHUIFRAMEN

Een schuifraam is een eyecatcher van formaat die zorgt voor veel licht en een ruimtelijk gevoel. Met aluminium zijn grote overspanningen mogelijk. Voor een strak en tijdloze uitstraling!
LICHTSTRATEN

LICHTSTRATEN

Met een lichtstraat trekt u niet alleen meer daglicht binnen, het vergroot ook uw leefruimte. Een mooie en verfijnde oplossing die uiteraard perfect water- en winddicht is én de nodige isolerende eigenschappen heeft.
VERANDA'S

VERANDA'S

Met een veranda heeft u een extra leefruimte, maar dan helemaal met het buitengevoel waar we zo van houden. Volop genieten van uw tuin in alle stijl en luxe? Dat doet u in uw eigen veranda!