• slide1

  UIT BORNEM

  Één doel, één passie
  Aluminium buitenschrijnwerk van Alu DB

 • slide1

  UIT BORNEM

  Één doel, één passie
  Aluminium buitenschrijnwerk van Alu DB

Onze diensten

RAMEN EN DEUREN

RAMEN EN DEUREN

Voor elke deur en voor ieder raam bestaat een aluminium profiel, of uw woning nu klassiek of modern werd gebouwd. Bovendien zijn de profielen in een groot aantal kleuren verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten.
SCHUIFRAMEN

SCHUIFRAMEN

Een schuifraam is een eyecatcher van formaat die zorgt voor veel licht en een ruimtelijk gevoel. Met aluminium zijn grote overspanningen mogelijk. Voor een strak en tijdloze uitstraling!
LICHTSTRATEN

LICHTSTRATEN

Met een lichtstraat trekt u niet alleen meer daglicht binnen, het vergroot ook uw leefruimte. Een mooie en verfijnde oplossing die uiteraard perfect water- en winddicht is én de nodige isolerende eigenschappen heeft.
VERANDA'S

VERANDA'S

Met een veranda heeft u een extra leefruimte, maar dan helemaal met het buitengevoel waar we zo van houden. Volop genieten van uw tuin in alle stijl en luxe? Dat doet u in uw eigen veranda!

OVER ONS

Alu DB is een op en top Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van kwalitatief, aluminium buitenschrijnwerk.

Onze productie en burelen zijn gevestigd te Bornem. Dankzij deze centrale ligging kunnen wij garant staan voor vlotte en correcte leveringen en dit alles aan zeer competitieve prijzen. Wij kunnen u dan ook een uiterst goede service aanbieden, aangezien wij mogen rekenen op een enthousiast en gemotiveerd team.

Onze aluminium ramen en deuren verwerken wij met het profielmerk van VAN BEVEREN. Alle ramen en deuren worden vervaardigd in onze eigen productiehal met een uiterst moderne machinepark en hoge kwaliteitseisen. Onze afgewerkte producten worden afgehaald of geleverd op de door u gevraagde bestemming. 

Jarenlange ervaring in ALU

ALU DB ramen en deuren staat voor:

 • Een vertrouwensrelatie dankzij ervaring in aluminium die steunt op referenties.
 • Een aanbod van een totaalservice van A tot Z in alle fasen van de samenwerking.
 • Het vinden van technische oplossingen die voldoen aan alle normen wat betreft esthetiek en prijskaartje..
 • Een jarenlange ervaring met referenties en tevreden klanten.
 • Een gepersonaliseerde aanpak van elke project.

Veiligheidsnormen, geluid en isolatiewaarden

Met een kwaliteitsvolle thermische isolatie kan u uw energiefactuur drastisch reduceren en het is nog goed voor het milieu ook. En uw wooncomfort gaat er sterk op vooruit dankzij de perfecte isolatie. Een goede thermische isolatie die beantwoordt aan de bouwnormen opgelegd door de overheid. Bij ons bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste thermische en akoestische resultaten. 

Wie denkt aan ramen en deuren, kan rekenen op ons vakkundig advies

Onze vacatures

Onze troeven

 1. 100% belgisch zijn

 2. Snelle en correcte levering

 3. Advies op maat van het project

 4. Modern machinepark

 5. Prijs kwaliteit de beste keuze.

Hulp nodig bij jouw project? We staan voor je klaar! We denken graag servicegericht mee over een oplossing op maat.

03 744 14 50 Onze vacatures